Ik werk graag samen met Annelies Koppert, sfeerconsulente in fotografie en vormgeving.

Wij ontwerpen, fotograferen en schrijven naast elkaar. Samen stemmen we vormgeving en tekst op elkaar af. Goede vormgeving versterkt een tekst. Goede tekst versterkt de vormgeving.

Onze samenwerking vormt de basis van ons belangrijkste gereedschap: aandacht en betrokkenheid. We nemen de tijd, we luisteren, we kijken en denken mee. Wat wil je? Waarom? Hoe? Voor wie? Waar? En wanneer? Alleen zo kunnen wij maken wat bij jou past. En het is fijn als het blijft passen. Dit vraagt om het bewaken van de eigenheid, eenheid en continuïteit in de representatie van je onderneming.

Wij nemen deze zorg graag in handen. Dienstverlening die je kunt zien als het bewaken van het ‘merk’, het gezicht van de onderneming. In overleg met onze opdrachtgever bekijken wij door het jaar heen welke activiteit op welk moment van toegevoegde waarde kan zijn en hoe we de presentatie passend vorm kunnen geven.

file

Jou en je onderneming zichtbaar maken voor anderen…

 

Je hebt een bedrijf, een ambacht, een organisatie. Je maakt, adviseert, verzorgt, organiseert… Dit wil je graag aan anderen laten zien. In jouw stijl en filosofie. Als jouw ‘merk.’ Ons vak is om jou en je onderneming zichtbaar te maken voor anderen. In een sfeer die recht doet aan wie jij bent en wat je doet. Die opvalt, uitnodigt, verrast en verwondert. Die maakt dat je opgemerkt wordt. Op locatie, op papier en digitaal.

 

…In huisstijlontwerp, logo, naamgeving, websiteontwerp, promotionele activiteiten, persberichten, nieuwsbrieven, verpakkingen, huisstijlbewaking

Schermafbeelding 2019 07 20 om 21.49.57