BIOGRAFIE | LEVENSPORTRET

Om te onthouden
Om onthouden te worden

Ons leven… We kunnen er een boek over schrijven en steeds vaker wordt dit ook gedaan! Om herinneringen op te halen en te onthouden, maar ook om onthouden te worden. Wie je was, hoe je dacht, wat je deed en waarom…Het kan om een ‘bladzijde’ uit ons leven gaan. Een bijzondere gebeurtenis. Of om een langere episode. Of om gebeurtenissen door alle jaren heen, vanaf onze geboorte tot aan vandaag.

Wij maken levensportretten die weergeven wie u bent. In woord en in beeld. In vorm en in kleur. Een boek dat vertelt en laat zien hoe u geworden bent die u bent. Wie, of wat daar belangrijk in is geweest, wanneer en waarom.

Natuurlijk hebben wij een manier van werken, maar u als onze opdrachtgever bent leidend in dit proces. U neemt ons mee op reis door uw leven. Wij wandelen mee en leggen stap voor stap vast wat onthouden wil worden. Een intens proces, waar we de tijd voor nemen en dat zorgvuldig wordt voorbereid en begeleid.

Wilt u meer weten over het laten maken van een levensportret? Wij maken graag een afspraak met u voor een nadere kennismaking!